Over ons

Over ons

Rijndelta Makelaars is een gerenommeerd kantoor gelegen in het karakteristieke Scheepvaartkwartier in Rotterdam. In 1972 werd Rijndelta opgericht door dhr. P.L. Kok. Zijn liefde voor het vak en zijn gedrevenheid waren aanstekelijk, want Juriaan, zijn oudste zoon, stapte ook in het makelaarsvak. De bedrijfsvoering ligt inmiddels bij Juriaan Kok en Olaf Reimers. Onze makelaars wonen in Rotterdam-Kralingen. Zij kennen de stad, de markt en belangrijker: de mensen.

Ons team

Wij helpen u graag!

Mr. Juriaan P. Kok, RMT

Mr. Juriaan P. Kok, RMT

NVM-makelaar en beëdigd taxateur

Olaf R. Reimers, RMT

Olaf R. Reimers, RMT

NVM-makelaar en beëdigd taxateur

Esther Loeve

Esther Loeve

Office manager

Helen de Goeijen

Helen de Goeijen

Administratief medewerker

Nicole Mariman

Nicole Mariman

Administratief medewerker

Toos van Liere

Toos van Liere

Commercieel medewerker

Dhr. Van der Hoeven:

Zeer professioneel makelaarskantoor. Wij hebben Rijndelta ingeschakeld voor zowel aankoop als verkoop en beide projecten zijn met succes en naar alle tevredenheid afgerond. Communicatie met Olaf, Esther en Maria was zowel goed als prettig.

8,8

Mevr. Slagter:

De lokale kennis is optimaal. Niet alleen van de buurt maar ook van de bewoners. Zeer kundig en grote kennis. Ook bouwtechnisch. Een hele fijne, ervaren en prettige makelaar die ik een ieder kan aanraden.

10

Verenigingen

Makelaarskantoor Rijndelta B.V. is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De NVM ziet onder meer toe op een juiste uitoefening van de makelaardij en waarborgt de kwaliteit. Hiernaast volgen wij het hele jaar door opleidingen om onze kennis uit te breiden. Daar profiteert u van!

Makelaarskantoor Rijndelta B.V. is lid van de Rotterdamse Vereniging van Makelaars (RVM). De RVM is een samenwerkingsverband tussen gerenommeerde makelaars in Rotterdam met als doel onze cliënten nog beter van dienst te zijn.