Aankoop en aanhuur

Het kopen (of huren) van een huis of een appartement is een grote stap, waarbij emoties de overhand kunnen nemen. Dan kan het u rust geven als u voor een aankoopmakelaar kiest. Bij Rijndelta Makelaars doorlopen wij samen het gehele proces: van de eerste bezichtiging tot de sleuteloverdracht bij de notaris. Met onze kennis, ervaring en ons netwerk bent u verzekerd van een goede begeleiding. 

Verkoop en verhuur

Bij het verkopen (of verhuren) van een woning komt meer kijken dan u denkt, het is een vak apart. In het digitale tijdperk waarin we leven lijkt het soms aantrekkelijk om uw woning zelf te verkopen. Met ervaring, kennis (van de markt, de mensen en het vak) en een omvangrijk netwerk, helpt Rijndelta Makelaars om uw woning zo goed mogelijk te verkopen. Om u van het juiste advies te voorzien komen wij graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Bedrijfsonroerendgoed

Voor het kopen, huren, verkopen of verhuren van een bedrijfsruimte bent u ook bij Rijndelta Makelaars aan het juiste adres. Bedrijfsonroerendgoed is een andere tak van sport, waar Rijndelta Makelaars helemaal in thuis is. Om u van het juiste advies te voorzien maken wij graag vrijblijvend een afspraak met u. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, of wilt u graag een afspraak maken? 

Taxatie

In de energieke markt van vandaag zijn taxaties belangrijker geworden. Het bepalen van de juiste waarde van uw woning is een vak apart. Onze taxateurs hebben de juiste opleiding en zijn aangesloten bij de NVM, NRVT en het NWWI. Hierdoor bent u verzekerd van een deskundig en onafhankelijk rapport. Voor het maken van een rapport zullen wij een afspraak maken om uw woning of uw aangekochte woning te bekijken. Naar aanleiding van dit bezoek wordt er door ons een rapport opgemaakt.